Verzenden & bezorgen

Hoeveel bezorgkosten moet ik betalen?

De prijzen die je op onze webshop ziet, zijn steeds inclusief BTW. De levering van artikelen is gratis bij een bestelling vanaf € 150. Bij een bedrag van minder dan € 150 wordt een extra verzendkost aangerekend. Deze kost krijg je te zien van zodra je een leveringsadres invoert bij je bestelling.

Word ik op de hoogte gehouden van de levertijd?

Jazeker! Zodra je bestelling bij ons de deur uitgaat, ontvang je een track & trace code per mail van UPS. Hiermee kan je de zending volgen op de website van UPS.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra we je betaling goed ontvangen hebben, start onze verzendprocedure. Op het moment van verzending zal je via e-mail een levernota ontvangen. Alsook een track-and-trace van UPS om je bestelling te volgen.

Een normale levertijd is ongeveer 2-3 werkdagen. Is er iets, door omstandigheden, toch niet op voorraad dan laten wij dit zeker weten mét een levertermijn.

 

Heb je vragen omtrent de zending van je pakket? Of heb je problemen met het volgen van je zending, dan kan je steeds contact opnemen via info@pureinterior.be of telefonisch +32 3 354 16 86?

 

Natuurlijke materialen

Pure Interior werkt uitsluitend met natuurlijke materialen zoals Brons, Smeedijzer, Roest,…

Belgisch design

Pure Interior zet 100% in op talent van eigen bodem.

Pure Ambacht

Alle producten zijn via een ambachtelijk gietproces gegoten in zandmallen.

Stalenpakket

Ervaar onze producten in levenden lijve en bestel het stalenpakket met al onze verschillende materialen.
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.