Pure Interior

Over ons

Pure Interior staat voor stijlvolle, kwaliteitsvolle en duurzame badkameraccessoires, gordijnaccessoires en bronzen- en metalen tegels.
01

Natuurlijke materialen

Pure metalen voor die onvergelijkbare, luxueuze kwaliteit en duurzaamheid

Alle artikelen uit het Pure Interior gamma zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Één ding hebben ze allemaal gemeen : ze leven! Door je badkameraccessoires veelvuldig te gebruiken zullen ze immers gaan oxideren en zullen de kleurschakeringen intenser worden. Dit proces van patineren bewijst dat je een origineel en natuurlijk product in huis hebt. Zoals ook bij andere natuurlijke materialen in je interieur zoals leder en hout, hoort dit patineren onafscheidelijk bij de uitstraling van je badkamer- en gordijnaccessoires.

Pure Interior biedt je een ruim gamma aan van tijdloze badkameraccessoires en gordijnaccessoires die onderling perfect te combineren zijn. Een toiletborstelhouder, handdoekbar of kapstok? Door de volle, massieve metalen zijn de stangen stevig en betrouwbaar. Zo kunnen de gordijnstangen uit het assortiment gordijnaccessoires eveneens gebruikt worden om potten en pannen in de keuken aan te hangen, zelfs de allerzwaarste.

Daarnaast biedt Pure Interior ook een gamma van metalen en bronzen tegels aan. Deze Pure Tiles zijn verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen en 2 verschillende afmetingen, multi-inzetbaar en super luxueus. Een nieuwe spatwand, toogwand of douchewand in Pure Tiles is dan ook duurzaam en kan door zijn superieure kwaliteit tegen een stootje. Enkel de Pure Tiles als douchewand moeten opgevoegd worden, waarbij we graag onze expertise aanbieden bij het uitkiezen van het juiste soort voegsel voor een optimaal resultaat.

Een industrieel keukenontwerp of eerder een strak, landelijk interieur? Pure Tiles zal indruk maken met zijn originaliteit!

02

Belgisch design

Badkamerhaken PT/R in Wit Brons WB uit de Pure Plus collectie in witte badkamer
Pure Tiles in Mat Wit Brons WBS als spatwand achter het fornuis van een landelijke keuken + een keukenstang met haken voor potten en pannen

Vakmanschap en design door Belgische topdesigners

Pure Interior zet 100% in op talent van eigen bodem, en is trots op de Belgische stempel die elk product van badkameraccessoires, gordijnaccessoires en Pure Tiles draagt. Hoogwaardige materialen en authentieke modellen resulteren dan ook in producten die in alle soorten interieurs passen, van strak landelijk tot klassiek of industrieel.

Op zoek naar unieke badkamer-of gordijnaccessoires met karakter en een eigen verhaal?

Pure Interior biedt een assortiment aan dat steeds creatief, innovatief en soms dat tikje eigenzinnig is : typisch Belgisch!

Ook de Pure Tiles ademen deze Belgische ziel. Dankzij de ambachtelijke know-how en alle verrassende mogelijkheden die ze bieden, zijn de Pure Tiles perfect voor iedereen met een liefde voor exclusieve interieurs met een Belgische touch.

03

Ambachtelijk productieproces

Traditie en ambacht in elk product

Voor elk product van Pure Interior wordt nog steeds de originele methode van het zandgieten toegepast. De ruwe vorm danken de badkameraccessoires en gordijnaccessoires dan ook aan de zandmallen waarin ze gegoten worden, welke vervolgens met de hand verder afgewerkt worden. Dit verleent het Pure Interior gamma een authentiek en vooral tijdloos karakter, wars van het alledaagse massaproduct. Elk artikel is met liefde voor het vak ambachtelijk vervaardigd en krijgt met de tijd een natuurlijke en steeds mooier wordend patina. Hoe ouder, hoe waardevoller het product gaat ogen.

Ook de Pure Tiles krijgen hun unieke uitstraling door deze ambachtelijke manier waarop ze gemaakt worden volgens ditzelfde eeuwenoude proces. Uniek mag je dus best letterlijk nemen : elke tegel van Pure Tiles is anders en kleine imperfecties benadrukken hun typische, karakteristieke uitstraling.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.